Global technical service

WINTERHALTER

Hemijska sredstva za pranje

Iako imaju odlučujući uticaj na rezultat pranja, hemijska sredstva za pranje najčešće su podcijenjena i u sjeni mašine za suđe. Svjesna da će bez inteligentne pripreme i kvalitetnih sredstava za pranje i najbolja mašina donijeti samo osrednje rezultate, kompanija WINTERHALTER već 50 godina u svojoj laboratoriji posvećeno kreira deterdžente i sredstva za ispiranje koja prate visoke standarde WINTERHALTER mašina, i zato su neizostavna su i važna komponenta u cjelokupnom sistemu.

 

KVALITETI PROIZVODA ZA PRANJE I ISPIRANJE

 

OPTIMIZIRANO ZA SVAKU PRIMJENU

 

Grupa stručnjaka u WINTERHALTER laboratoriju razvija formule za sredstva za pranje, sredstva za ispiranje i druge proizvode za higijenu, kreirajući precizno usklađena rješenja za različite svrhe.

 

ISPITANO I CERTIFICIRANO
Upravljanje kvalitetom u praksi znači da osim opsežnih ispitivanja u vlastitim postrojenjima, WINTERHALTER redovno provodi nezavisna higijenska ispitivanja i certifikacije – u skladu s normama DIN ISO 9001, 14001 i OHSAS 18001..

 

VISOKA EFIKASNOST
WINTERHALTER ima dugogodišnje iskustvo u području profesionalnog pranja. Kao stručnjaci u području hemijskih sredstava za pranje, nude asortiman koji se dokazao u praksi – s visokom efikasnošću i smanjenom potrošnjom.

 

EKOLOŠKA PRIHVATLJIVOST
Kao proizvođač hemijskih sredstava za pranje WINTERHALTER je svjestan svoje odgovornosti prema resursima, okolišu i zdravlju. Visoka koncentracija proizvoda umanjuje transportne troškovi i stvaranje bespotrebnog plastičnog otpada, i sva pakovanja su ponovno upotrebljiva. Sirovine su potpuno biorazgradive, a asortiman sadrži proizvode s ekološki posebno prihvatljivim svojstvima, npr. izostankom upotrebe hlora i fosfata.

Scroll to Top