Global technical service

O NAMA

Više o nama

Od kada je osnovana u januaru 2010. godine, firma Global Techical Service d.o.o.GTS svoje je djelovanje usmjerila na unošenje standarda vrhunske čistoće, brige o zdravlju ljudi i finansijski održivog poslovanja za kompanije na tržištu Bosne i Hercegovine. Upravo su izbor i zastupanje superiornih, svjetski priznatih brendova garancija pouzdanosti ove firme u zadovoljenju potreba njenih partnera za kvalitetnim poslovnim rješenjima.

 

Kao efikasan odgovor na izazove vezane za higijenu i zdravlje, u ponudi GTS-a su top-brendovi ECOLAB, WINTERHALTER, UNIMAC, KATRIN ali i mnogi drugi, odabrani u skladu sa specifičnim potrebama klijenata.

 

Tako ECOLAB – američka kompanija sa inovativnom ponudom sredstava za profesionalno održavanje higijene, podržava različite industrije i tipove higijenskih rješenja,  WINTERHALTER – neprikosnoveni lider u ponudi mašina i sredstva za čišćenje, nudi dugoročna, efikasna rješenja i pametne uštede, a UNIMAC garantuje vrhunske mašine za profesionalne vešeraje – perilice, sušilice i valjke za peglanje. 

 

U ponudi GTS-a je i papirnata konfekcija KATRIN, proizvođača visokokvalitetnih proizvoda za toalete za javnu upotrebu, kao i uvijek pouzdani i dostupni aparati Končar PK, perilice Meiko i Kromo, ledomati Icematic, konvektomati Racional i Lainox…

Svejedno da li se radi o isporuci adekvatne opreme, potrošnih materijala, projektovanju kuhinja i vešeraja, servisu opreme, uspostavljanju sistema za čišćenje i održavanja objekata ili edukaciji osoblja, tim GTS-a će uložiti maksimalan trud i pripremiti optimalnu kombinaciju za vaše poslovanje.

 

Sve vaše upite možete poslati i na info@gts.ba ili dogovoriti posjetu higijenskog savjetnika na broj +387 33 646 659.

Scroll to Top