Global technical service

KATRIN

Specijalizovani papirni i higijenski asortiman

Industrijske krpice i rolne
Zaposlenici ind ustrijskih radionica imaju naglašenu potrebu za papirnim ručnicima koji mogu izdržati sve izazove profesionalne upotrebe . Potrebe za industrijskim sušenjem proizvoda često su kompleksne i jedna vrsta krpice jednostavno nije pogodna za svaku upotrebu. Čišćenje, brisanje i poliranje, sami po sebi su dovoljno različiti, a upotreba na različitim površinama ostavlja prostor za brojna zaprljanja. Upravo zbog toga u KATRIN su razvili različite ručnike za različite profesionalne potrebe.

 

Stone salvete
Ove multi-funkcionalne salvete mekane su na dodir i imaju odličnu moć upijanja, a to znači i manje troškove potrošnje pri njihovoj upotrebi. Sve njihove verzije – ekstra velike Katrin Classic, Katrin Plus ili zgodna Handy Pack veličina, neškodljive su i lijepog izgleda, što ih čini izvrsnim izborom u ugostiteljstvu.
Jednostavnom insertacijom u KATRIN dispenzere za salvete, ostaju čiste, suhe i uvijek higijenske. Dispenzeri imaju gumeno dno za sprječavanje klizanja, oprugu za punjenje koja salvete drži dostupnim i proziran dizajn koji u svakom trenutku omogućava da vidite koliko je salveta preostalo.

 

Kozmetičke maramice
Dostupne u pojedinačnom, kartonskom pakovanju od po 100 listića, mogu se koristiti sa pripadajućim dispenzerom ili bez njega. Idealne su za kao dopuna u hotelskim sobama, u kozmetičkim salonima, na stolovima kancelarija ili, recimo, u stomatološkim ordinacijama za korištenje pacijentima za vrijeme trajanja tretmana. Mogućnosti njihovog korištenja su nebrojene.

 

Dozeri za higijenske vrećice
Za upotrebu u ženskim javnim toaletima ili u hotelima, u ponudi imamo i dozere za higijenske vrećice u bijeloj ili crnoj boji, kao i pripadajuća pakiranja vrećica za higijenski otpad.

 

Osvježivači prostora
Briga o okolišu jedan je od prioriteta brenda KATRIN, u svim segmentima njihovih proizvoda, pa tako osvježivači vazduha ove marke ne ispuštaju aerosol, nego dolaze u pakovanju za korištenje u pripadajućem dozeru i ispuštaju lagan osvježavajući miris ravnomjerno, do 30 dana, pasivnim sistemom i protokom vazduha. Dostupni u dvije opcije mirisa – Arctic Breeze i Sunny Garden, te u crnoj ili bijeloj boji, ne podrazumijevaju upotrebu baterija i mogu biti montirani direktno na zid.

Scroll to Top