Global technical service

ECOLAB

Profesionalne kuhinje

Čisto, sigurno, efikasno – riječi su koje opisuju ECOLAB profesionalne sisteme pranja. Dok efekte čišćenja prepuštamo ECOLAB-u, sa vama biramo specijalizovane proizvode iz njihovog širokog asortimana.

 

Osiguravamo čistu i sigurnu okolinu koja promiče zadovoljstvo gostiju ponudom rješenja za čišćenje i sanitaciju, pranje posuđa i higijenu ruku, sigurnost hrane, spremanje i čišćenje podova u hotelima, restoranima, bolnicama i drugim ustanovama.

 

Inteligentna rješenja poput Apex Presoak, Apex Pot & Pan Soak ili Dip-it Plus deterdženta za profesionalno pranje podrazumijevaju potapanja, umjesto opetovanog pranja i trljanja. Apex Presoak efektno uklanja naslage proteina i škroba sa pribora za jelo koje mašina za pranje suđa ne uspijeva odstraniti i vraća sjaj priboru od srebra, dok Apex Pot & Pan Soak odstranjuju i najtvrdokornije mrlje i zaprljanja na tamnom posuđu u pekarskim industrijama, hotelima i restoranima!

 

Chromol njeguje i štiti površine od nehrđajućeg čelika, uklanja otiske prstiju, tragove vode i druga manja zaprljanja, ostavljajući sjajan zaštitni film koji sprječava ponovno zaprljanje.

 

Greaselift odmašćuje i koristi se bez upotrebe zaštitnih rukavica ili naočala, Oven Cleaner Power i Oven Rinse Power su posebno razvijeni kao pomoć u integrisanim sistemima čišćenja rerni i konvektomata.

 

Rilan je izuzetno efektno abrazivno sredstvo za čišćenje, Lime-A-Way Extra i Strip-A-Way odstranjuju kamenac u mašinama za pranje suđa, kuhalima i drugim kućanskim aparatima, a iz  KitchenPro asortimana izdvajamo Wash ‘n Walk, sredstvo za čišćenje podova bez ispiranja, značajno poboljšava otpornost na klizanje i time pod čini sigurnijim te zahvaljujući svojim enzimskim svojstvima svakodnevno uvodi poboljšanje higijene i odstranjivanje masnoća čak i u odvodima. Redovnim korištenjem, čak i u zapuštenim objektima fuge i pločice postaju kao nove!

 

Uz sve navedeno preporučujemo EpicareDES i 5C za higijensko pranje i dezinfekciju ruku kao i Sirafan Speed za brzu dezinfekciju mjesta za pripremu hrane, uz djelovanje od 30 sec i bez ispiranja!

 

Pozovite našeg savjetnika za najbolje rješenje u vašoj kuhinji!

Scroll to Top