Global technical service

ECOLAB

ECOLAB: Profesionalna higijenska rješenja

Od 2018. godine, GTS je ovlašteni zastupnik kompanije ECOLAB za Bosnu i Hercegovinu. ECOLAB je globalni lider u kategoriji rješenja i uslugama vezanim za vodu, higijenu i prevenciju infekcija, te dokazani partner koji posluje u više od 40 tipova industrija, vodeći računa o operativnoj efikasnosti, sigurnosti, održivosti, kvaliteti proizvoda i zadovoljstvu kupaca.

 

U ponudi GTS-a su ECOLAB proizvodi iz 3 divizije – objektna higijena i higijena ugostiteljskih kapaciteta, divizija za profesinolno tekuće doziranje javnih vešeraja i agro-higijena. Uz široki asortiman visokokoncentrovanih proizvoda za održavanje higijene objekata, profesionalnih kuhinja, vešeraja, proizvodnih pogona i radnih površina, u ponudi su i ECOLAB oprema i pomagala za čišćenje, sistemi za čišćenje sa automatskim doziranjem (i uputstvima za korištenje), kao i proizvodi za dezinfekciju radnih površina i ruku.

 
 

Po svojoj posebnosti i uštedama koje donose, iz ponude se izdvajaju automatski sistem doziranja vrhunskih tekućih deterdženata za profesionalne vešeraje (omogućava maksimalne rezultate pranja uz minimalno doziranje), deterdženti za automatsko pranje čaša i suđa u ugostiteljskim objektima, te Solid i Apex sistemi doziranja za hauba i tunel mašine, za bijelo i tamno posuđe.
„Svakodnevno pomažemo učiniti svijet čistijim, sigurnijim i zdravijim – štiteći ljude i vitalne resurse.“

 

Kontaktirajte nas na broj +387 33 646 659 ili napišite šta Vam je potrebno na info@gts.ba i rado ćemo predložiti optimalno rješenje za Vaše poslovanje.

Scroll to Top